Aankondiging over een fietsspeurtocht van zondag 9 juni georganiseerd door de VVN. afdeling Sittard- Born- Geleen

VVN Fietsspeurtocht

Deze fietsspeurtocht wordt georganiseerd in het kader van

“het jaar van de fiets” 2013. Starten kan tussen 12:00 – 14:00 uur

Locatie: Tennisclub SLTC aan de Agricolastraat “De Stenen Sluis” 6131 JW te Sittard.

De fietsspeurtocht (van ongeveer 21 kilometer) is toegangkelijk voor alle geïnteresseerden. Het is een leuk evenement om samen met de gehele familie te maken. Omdat de organisatie geheel op vrijwilligers rust zijn er weinig kosten en is de inschrijfprijs laag:

Slechts € 2, - per persoon. Kinderen gratis t/m 16 jaar.

Er zijn verschillende prijzen te winnen voor jong en oud en de hoofdprijs is een vouwfiets.Verder zullen de deelnemers onderweg worden getrakteerd op enkele versnaperingen. Ervan uitgaande dat zondag 9 juni een droge zonnige dag zal zijn kan dit een sportief uitje zijn voor de hele familie ! Deelname is geheel voor eigen risico.

De bedoeling is dat we iedereen in de gemeente Sittard-Geleen-Born en omstreken in de gelegenheid willen stellen om een middag sportief bezig te zijn op de fiets.Deroeute is geheel vlak en gaat over berijdbare wegen. Er zijn voldoende gelegenheden langs de route om even te pauzeren en een consumptie te nuttigen.

De tocht van ongeveer 21 kilometer zal leiden uit Sittard, Nieuwstadt-Limbrichterbos, Guttecoven, Geleen die gemakkelijk gefietst kan worden door complete families. Ze zullen met de goede routebeschrijving en een aantal ludieke opdrachten onderweg meedingen naar een aantal leuke prijzen.

Om een veilige fietsspeurtocht te kunnen organiseren, en om te voorkomen dat er veel mensen op de route zijn, willen we graag dat iedereen zich vooraf inschrijft. We verwachten ? en grote toeloop, dus wees er snel bij.

Inschrijving kan gebeuren t/m 30 mei 2013 door opgave van naam, leeftijden, telefoonnummer en/of e-mailadres van de deelnemers per mail: egmreintjens@home.nl kan ook op de Website; www.vvn-sgb.com

Iedereen die zich per e-mail inschrijft ontvangt een bevestiging en een routebeschrijving naar startpunt als bewijs van deelname.

Het inschrijfgeld (graag gepast betalen!) kan worden betaald bij aanvang van de fietsspeurtocht

Vertrouwende u hiermede voldoende informatie te hebben verstrekt en tot ….? zondag 9 juni 2013.