Door middel van deze mailing willen wij u graag kennis laten maken met een geheel gratis en nieuw prikbord. Dit prikbord is alleen voor inwoners van Zeeland. U kunt hierop gratis uw advertentie plaatsen inclusief foto's in een uitgebreid menu met vele categorieën en subcategorieën.

Het prikbord is nog maar net gelanceerd en kan uw hulp gebruiken. Heeft u iets te koop of te koop gevraagd staan op andere prikborden , plaats deze advertentie dan ook bij ons. U kunt helpen om dit gratis prikbord tot een suc6 te maken. Samen kunnen wij dit prikbord tot een geheel , gemakkelijk , overzichtelijk en het meest belangrijke , goed gevuld prikbord maken.

WWW.REGIOKRANTJE.NL

Het prikbord is nu nog (bijna) leeg en staat te wachten op advertenties ,maar wij weten zeker , met uw hulp dat regiokrantje.nl binnen een maand een volwaardig prikbord is. Plaats uw advertentie's daarom ook op regiokrantje.nl. Eens moet er eens een begin zijn.

Ook aan het forum kunt u meebeslissen, vertel ons welke categorieën u graag zou willen zien op het gratis forum via het cantact formulier op regiokrantje

——————————————————————————–

Regiokrantje is gratis , en dat blijft het ook . Ongeacht de prijs van uw artikel of het aantal advertenties dat u plaatst. Of u nu een bedrijf heeft of particulier bent. Nu of in de toekomst

——————————————————————————–

Tot ziens op regiokrantje , samen maken we van regiokrantje een suc6

Team Regiokrantje