Meer over de Rijschool Utrecht

Bel ons direct!

Kies je voor rijschool Utrecht, dan kies je voor doelgerichte en kwaliteit lesmethode. Wij staan bekend om de kwaliteit die wij bieden. Ook de flexibele lestijden en scherpe tarieven maken Rijschool Troy uit Utrecht een aantrekkelijke rijschool om je rijbewijs bij te halen.

Tank meter icoon

proef rijles

Bij Rijschool Troy adviseren wij altijd om een intake rijles te nemen voordat je gaat starten met je rijschool Utrecht. Ook bij spoedcursussen raden wij dit aan. Naar aanleiding van de intake rijles bepaal je samen met de instructeur welk pakket het beste bij jou past. We kunnen dan ook bepalen of een spoedcursus haalbaar is voor jou.

Rijschool in Utrecht

Troy is als rijschool in Utrecht en omgeving al sinds 2007 een begrip. Spelen aspecten als flexibiliteit, transparantie, hoge slaging percentage een rol bij het volgen van rijlessen voor jou, dan ben je aan het juiste adres bij Troy

Als rijschool in Utrecht biedt Rijschool-troy.nl jou grootste voordeel is nergens anders zo goed en goedkope rijschool vind. Zo wordt er in een lespakket een herexamen op onze kosten gewerkt. Mocht het zo zijn dat je de praktijkexamen eerste keer niet haalt dan mag je de volgende examen op onze kosten doen. Bij dit geval komen de kosten voor het herexamen op Rijschool-Troy.nl.

Proef rijles bij dé Rijschool in Utrecht is mogelijk

Het is van belang voor jou dat je goed kennis maakt met een rijschool in Utrecht waar je van plan bent te beginnen met rijlessen, rijschool Troy weet door zijn ervaring dat een goede samenwerking met de leerling begint door elkaar goed te begrijpen en leren kennen.

Vandaar kun je ons het beste kiezen voor de gratis proefrijles.

Tijdens de proefrijles wordt je ook in de gelegenheid gesteld om kennis met ons te maken. Je maakt dan niet alleen kennis met ons als rijschool in Utrecht. Je krijgt dan ook alvast een voorproefje te zien van hoe onze instructeurs in de praktijk te werk gaan.

Kortom, je wordt met alle rust in gelegenheid gesteld wanneer je tijdens rijden iets fout mocht doen, zodat jij precies weet wat er verkeerd ging om de volgende keer dat ene fout niet nog is te maken en je steeds erop te verbeteren. Als een goede rijschool in Utrecht gaat het ons om dat jij je op je gemak moet voelen wanneer je daadwerkelijk rijles bij ons gaat volgen. En vandaar de proefles ook voor is bedoeld.

Mocht je na de proefles overtuigd zijn van het feit dat Rijschool-troy.nl jouw rijschool in Utrecht wordt,

Dan wordt jouw afgenomen proefles omgezet in een gratis proefrijles.

Begin gelijk met je rijlessen bij Rijschool Utrecht

Maar wij hebben nog meer verassingen als leerling van onze rijschool in Utrecht. Na een geslaagde proefles kun je in principe direct beginnen met het volgen van rijlessen. Tijdens de proefrijles wordt er ook bekeken wat jou kennis en niveau is bij het autorijden. Op basis daarvan kiezen onze rijinstructeurs dan samen met jou een rijles pakket uit. Voel jij er niets voor om de keuze te maken voor een rijles pakket, dan kun je ook gewoon losse rijles bij ons volgen.

Vraag vandaag nog een proefrijles aan vergelijk de rijschool Utrecht met rijschool-troy.

Meer informatie? Bel nu: 030-8080317

rijschool-troy.nl is dé Rijschool in Utrecht

Je kunt ook bij Rijschool Utrecht Troy terecht voor onder andere:

Rijschool Nieuwegein, Rijschool Maarssen, Rijschool Utrecht, Rijschool IJsselstein, Rijles Utrecht,

https://www.rijschool-troy.nl/rijschool-utrecht