Op zoek naar de beste autorijschool in Utrecht en omgeving? Mijn Rijschool Utrecht biedt je de mogelijkheid om super voordelig op een doelgerichte manier jouw rijbewijs te behalen. Al meer dan 10.000 tevreden studenten gingen je voor en met succes.

Voor rijlessen in Utrecht en omgeving ben je bij Mijn Rijschool Utrecht dus aan het goede adres als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid, hoog slagingspercentage en niet geheel onbelangrijk…betaalbaarheid. Ben je student, dan profiteer je namelijk van 10% extra korting!

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag alles over onze autorijschool in Utrecht, lespakketten incl. bijbehorende tarieven én natuurlijk de geduldige aanpak van onze deskundige rij-instructeurs om jou te leren autorijden.

Voordelen Mijn Rijschool Utrecht

Kom je een rijles en theoriecursus in Utrecht volgen bij onze rijschool, dan profiteer je direct van de vele voordelen. De kwaliteit van onze lessen voldoen namelijk standaard aan de hoogste eisen, dankzij onze ervaren rij-instructeurs. Tevens vinden wij dat kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn. Bij ons betaal je dus maar €42,50 (excl. 10% studentenkorting) voor een vol lesuur van 60 minuten: vele malen goedkoper dan de gemiddelde rijschool in Utrecht en omgeving!

Een aantal voordelen nog even op een rijtje:

Voordelige Tarieven

Kosteloos Inschrijven

Hoog CBR Slagingspercentage

Betalen In Termijnen *

* wij brengen geen extra kosten in rekening bij het betalen in termijnen

Je kunt bij Mijn Rijschool Utrecht naast losse lessen inplannen met jouw vaste (!) instructeur, ook diverse pakketten boeken. Deze pakketten bestaan uit een aantal vaste elementen. Benieuwd welke? Lees direct meer op onze tarieven-pagina. Uiteraard behoort een spoedcursus ook tot de beschikbare pakketten, zodat je razendsnel je rijbewijs kunt behalen.

Gratis Proefles

Geïnteresseerd in een gratis proefles? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 030-2270959. Wij delen jou graag de gewenste informatie over of voordelen van Mijn Rijschool Utrecht.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Onderaan de pagina lees je een aantal reviews van reeds geslaagde studenten!

Jouw Voordelen

#1 Rijschool Utrecht

10% Studentenkorting

Ervaren Instructeurs

Kwalitatieve Opleiding

Hoog Slagingspercentage

Geen Inschrijfkosten

GRATIS Proefles

Contactformulier

Naam (verplicht veld)

Adres + Plaats (verplicht veld)

Email (verplicht veld)

Telefoon (verplicht veld)

Selecteer Pakket:

Bericht

Tarieven

“3 Dwaze Drive Deals”-AKTIE Profiteer óók van onze top deals: ALL-IN PAKKET VANAF €1187,-* maar LET OP maandelijks slechts 9 plekken beschikbaar! *Hoe het werkt Maandelijks kun je je aanmelden voor…

Lees Meer

Spoedcursus

Behaal je rijbewijs in 10 dagen of 4, 6 of 8 weken! Bij Mijn Rijschool Utrecht kun je je rijbewijs al in 10 dagen halen! Wel moet je dan al je theorie examen hebben gehaald en in het bezit zijn van…

Lees Meer

Auto Theoriecursus en Theorie Examen Utrecht

Theoriecursus Utrecht Hulp nodig bij het behalen van je CBR auto theorie-examen? Meld je dan aan voor onze theoriecursus en ga goed voorbereid je CBR auto theorie-examen in. De theoriecursussen vin…

Lees Meer

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Google Reviews

Mijn Rijschool Utrecht

Mijn Rijschool Utrecht

5.0

Based on 138 reviews

powered by Google

Stef Rievers Stef Rievers

3 maanden geleden

Na een intake een juiste inschatting gekregen van de hoeveelheid rijlessen. Kalme en duidelijk instructies en zorgt voor een rustige sfeer tijdens het rijden. Enorm vriendelijk en kan daarom ook iedereen deze rijschool aanraden. Ik ben met 27,5 uur rijles vandaag dan ook in één keer geslaagd. Bedankt Mehmet!

Alaa Jbeel Alaa Jbeel

3 maanden geleden

I had a great teacher!

Tijn Herben Tijn Herben

5 maanden geleden

top!

yorik manuel yorik manuel

5 maanden geleden

Rijlessen van Soeniel gehad en meer dan tevreden. Hij is ten alle tijden kalm en relaxt en heeft plezier en trots in het werk dat hij doet. Verder weet hij snel waar je sterke punten en zwakke punten in het rijden zitten en geeft zo dus persoonlijke rijlessen. Hij geeft oprecht om zijn leerlingen en wilt ze zo snel en goed mogelijk zien slagen. Hartelijk dank voor je tijd en moeite Soeniel!

selena jevtic selena jevtic

5 maanden geleden

Na 20 rijlessen ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen. Soeniel was mijn rijinstructeur. Hij is heel geduldig en kijkt wat jij wel en niet kan en gaat daarmee aan de slag. Hij geeft ook zeker aan als iets niet zo goed gaat en legt dan ook uit waarom. Hij heeft overal wel een tip of een trucje voor om het rijden makkelijk, veilig en leuk te maken. Een hele fijne ervaring als je rijden een beetje spannend vind. Lessen bij Soeniel is zeker een aanrader!

Volgende beoordelingen

“Ontzettend bedankt voor alle rijlessen. Na 2 keer zakken overgestapt naar Rijschool Utrecht waar ik pas echt heb leren autorijden. Ben zeer tevreden over de manier waarop ik rijlessen heb gehad. En bedankt dat je mij van mijn rijangst hebt afgeholpen.” ★★★★★

Fleur

Studente

“Heel erg bedankt voor de leuke rijlessen, ik heb met veel plezier gemerkt dat ik van computerspel-gevoel naar werkelijk autorijden ben gegaan. Bovendien mocht ik in een keer slagen! Nogmaals ontzettend bedankt voor je geduld. Dank je wel en tot ziens!” ★★★★★

Dorinde

Studente

“Super super bedankt voor alles! Na 3 examens bij een een andere rijschool heb ik het dankzij jou gehaald! Bedankt voor je hulp, niet alleen de lessen in het autorijden maar ook voor je hulp om mijn angsten te over winnen. Nogmaals heel erg bedankt!” ★★★★★

Marijke

Secretaresse

Europalaan 20, 3526 KS Utrecht - Openingstijden: Ma-Vr 08:00-20:00 - Telefoon: +31(0) 30 227 09 59

Copyright © 2020 Rijschool Utrecht |

https://mijnrijschoolutrecht.nl/